Pepper Touch

Misschien wist je het al, maar misschien ook niet en dan weet je het nu. Rotterdam is een nieuw Indiaas restaurant rijker: THE PEPPER TRAIL. Deze is – waar anders – gevestigd op de Kruiskade.

The Pepper Trail wil Rotterdam laten kennismaken met de hoogwaardige Indiase keuken. Eigenaresse Payal Moharir: “De Indiase keuken heeft zich de afgelopen dertig jaar snel ontwikkeld. Bij The Pepper Trail bieden we onze gasten een onvergetelijke kennismaking met de moderne Indiase keuken door middel van een unieke mix van traditie en trends. Wij noemen dit de Unique Indian FoodXperience.”

Moharir: “Onze gasten proeven onze passie voor de Indiase keuken in elke creatie. Achter ieder gerecht zit een bijzonder verhaal. Zo nemen we onze gasten echt mee op reis langs de verfijnde smaken en geuren van de Indiase keuken. Onze award-winning chef-kok Sanjay Bahl en zijn team kennen de Indiase keuken van binnenuit en brengen gerechten tot leven in moderne, smaakvolle creaties. Wij verfijnen het culinaire erfgoed van de Indiase keuken met onze eigen kenmerkende en inspirerende ‘Pepper Touch’. Dat je de chef-kok en zijn team vanuit het restaurant gepassioneerd ziet werken aan de culinaire creaties, voegt wat ons betreft een extra dimensie toe aan de Unique Indian FoodXperience.”

Indiaas eten. Voor de meesten van ons is dit wellicht toch een recept voor een hele avond Darmtetris spelen op het toilet, maar man-man-man wat is het toch lekker.

Source :- Bogue.nl