NIEUW INDIAAS RESTAURANT IN ROTTERDAM

Afgelopen woensdag opende The Pepper Trail zijn deuren in Rotterdam. Dit restaurant presenteert naar eigen zeggen exclusief in
Nederland de moderne beleving van de karakteristieke Indiase keuken. The Pepper Trail presenteert zijn gasten een combinatie van de intense smaken van traditionele specerijen met de hedendaagse foodcultuur.

Kennismaking met de moderne Indiase keuken
The Pepper Trail wil Nederland laten kennismaken met de hoogwaardige Indiase keuken. Eigenaresse Payal Moharir: “De Indiase keuken heeft zich de afgelopen dertig jaar snel ontwikkeld. Bij The Pepper Trail bieden we onze gasten een onvergetelijke kennismaking met de moderne Indiase keuken door middel van een unieke mix van traditie en trends. Wij noemen dit de Unique Indian FoodXperience.”

Pepper Touch
Moharir: “Onze gasten proeven onze passie voor de Indiase keuken in elke creatie. Achter ieder gerecht bij The Pepper Trail zit een bijzonder verhaal. Zo nemen we onze gasten echt mee op reis langs de verfijnde smaken en geuren van de Indiase keuken. Onze award-winning chef-kok Sanjay Bahl en zijn team kennen de Indiase keuken van binnenuit en brengen gerechten tot leven in moderne, smaakvolle creaties. Wij verfijnen het culinaire erfgoed van de Indiase keuken met onze eigen kenmerkende en inspirerende ‘Pepper Touch’. Dat je de chef-kok en zijn team vanuit het restaurant gepassioneerd ziet werken aan de culinaire creaties, voegt wat ons betreft een extra dimensie toe aan de Unique Indian FoodXperience.”

Locatie
The Pepper Trail is gevestigd in het stadshart van Rotterdam. De Kruiskade vormt het centrum van een hoogwaardige chique en culinaire buurt met gerenomeerde chef-koks. Zo zijn François Geurts en Mario de Ridder ook actief in deze straat. Boetieks van bekende wereldmerken, toonaangevende hotels en volop mogelijkheden voor een culturele avond uit complementeren het hoogwaardige karakter van de Kruiskade.

Source :- Derestaurantkrant.nl